Diensten

Diensten van ZEDEMO

Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze materialen bieden wij een aantal diensten. Hieronder een overzicht van de diensten

Opleidingen

De Basis Cursus

Om met de kisten te kunnen trainen volgt u de basiscursus. Er wordt aandacht besteed aan de theoretische en arbeidskundige achtergrond van de ZEDEMO training, maar vooral ook praktisch gewerkt en geoefend met de materialen en het registreren zodat u snel kunt starten met de trainingen. De cursus is bedoeld voor

Bij de cursus ontvangt u de algemene handleiding, het registratieprogramma voor de kisten en de bijbehorende formulieren.

Deze cursus duurt 1 dag en omvat 3 tot 5 kisten/units. De cursus kan gevolgd worden door maximaal 6 deelnemers.

Voor de prijsopgave verwijzen wij naar de pagina “Contact”.

De Basis Cursus Uitgebreid

Deze cursus kunt u afnemen bij aanschaf van meer dan 5 kisten/units. De inhoud is zoals hierboven beschreven maar om alle materialen goed te kunnen instrueren omvat de cursus 2 dagen.

U ontvangt bij deze cursus naast het algemene registratieprogramma ook de programma’s voor de uitbreidingen. 

De Cursus Niveau Meting

In een dagdeel wordt u wegwijs gemaakt met de materialen en bijbehorende instructies uit deze kist

In overleg wordt er praktisch geoefend met leerlingen of deelnemers met het afnemen van een aantal korte testen.

Herhalings cursus en Verdiepings cursus

Wij hechten grote waarde aan het “up-to-date” houden van de kennis rondom de trainingen en de materialen. Het vertalen van de trainingen en bijbehorende doelstellingen naar een situatie buiten ZEDEMO vraagt om kennis en inzicht.

Werken met de ZEDEMO materialen is immers een simulatie en geen doel op zich.

Om de trainers scherp te houden en te inspireren worden er cursussen georganiseerd op onze locatie. Deze zullen vermeld worden in de nieuwsbrief en op de pagina “Agenda”.

Begeleiding op locatie

Wilt u graag advies bij het inrichten van uw trainingslokaal, hulp bij het opzetten van uw lesprogramma, advies bij het aanbieden van de training ed. dan kunt u de arbeidskundige ZEDEMO uitnodigen op uw locatie. De invulling van deze dag bepaalt u en wij passen onze begeleiding hierop aan.

Voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoud en reparatie

Bij het juiste gebruik en onderhoud gaan onze materialen jaren mee. Tijdens de cursussen wordt u geadviseerd over het juiste gebruik van de materialen.

Op de vaste onderdelen en units geven wij, bij juist gebruik, een garantie van 1 jaar.

Neemt u voor onderhoud en/of reparatie vragen contact met ons op.

Nabestellingen

Voor het juist uit kunnen voeren van de trainingen is het belangrijk dat de materialen compleet zijn en in een goede staat verkeren. Losse (gebruiks) onderdelen kunt u bij ZEDEMO na bestellen. Noemt u daarbij aub de juiste aantallen en codering zodat wij het juiste materiaal voor u kunnen opsturen. Neemt u voor de kosten hiervan vooraf contact met ons op.