Visie en meer

Visie

‘iedereen kan mee doen'
Elk mens heeft het recht om op een zinvolle manier mee te doen in onze maatschappij. Voor mensen met een beperking betekent dit oa. een fijne werkplek. Dit kan in het vrije bedrijf, op een beschutte werkplek of binnen de dagbesteding. 
Het onderwijs heeft de taak deze mensen zo optimaal mogelijk voor te bereiden op die werkplek. Dit gaat niet vanzelf, dit vraagt oefening en training. 

Zedemo maakt deze oefening en training mogelijk met aantrekkelijke materialen.

Nieuwe Ontwikkelingen

Naast onderwijs zijn wij ook actief op de reguliere arbeidsmarkt. Arbeidsbemiddelaars, uitzendorganisaties en bedrijven zijn onderdeel van ons werkgebied.

In opdracht van Randstad hebben wij een assessment ontwikkeld om potentiële werknemers te screenen op vaardigheden die vereist worden bij Daf Trucks Nederland. 

Op dit moment worden er twee nieuwe producten ontwikkeld. Daarover vindt u in onze nieuwsbrief meer informatie.

Showroom & Bouwservice

Per 1 januari 2017 is ons bedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Omdat wij nauw samenwerken met onderwijs is er in Gouda een school waar u de materialen kunt bekijken. In deze school staan al onze producten uitgestald. Na een afspraak kunt u de school bezoeken en alle materialen zelf uitproberen. Wij geven u een uitgebreide uitleg en kunnen u adviseren bij het samenstellen van een pakket passend bij uw doelgroep.

Om de Zedemo materialen op de juiste wijze in te zetten is voldoende kennis erg belangrijk. Vandaar dat wij ook trainingen en workshops voor u kunnen organiseren. U kunt hier via onze 'contact' pagina naar informeren.

Onze werkplaats is gevestigd in Helenaveen.

De medewerkers hebben ruime ervaring in het produceren en ontwikkelen van de Zedemo materialen. Dit is echt vakwerk want alle producten worden met de hand gemaakt.

Hier wordt ook hard gewerkt aan innovatie en aanpassingen van de producten zodat deze geschikt zijn voor een brede doelgroep.