Over ons

Visie

‘iedereen kan mee doen'
Elk mens heeft recht om op een zinvolle manier mee te doen in onze maatschappij. Voor mensen met een beperking betekent dit oa. een fijne werkplek. Dit kan in het vrije bedrijf, op een beschutte werkplek of binnen de dagbesteding. 
Het onderwijs heeft de taak deze mensen zo optimaal mogelijk voor te bereiden op die werkplek. Dit gaat niet vanzelf, dit vraagt oefening en training. 
Zedemo maakt deze oefening en training mogelijk met aantrekkelijke materialen.

Nieuwe ontwikelingen

Buiten het onderwijs zijn wij ook actief in de reguliere arbeidsmarkt. arbeidsbemiddelaars, en uitzendorganisaties en bedrijven zijn onderdelen van ons werkgebied.

In 2014 hebben wij een assessment ontwikkeld voor Daf vrachtwagens in opdracht van Randstad. 

Showroom en trainingscentrum

Per 1 juni 2014 is ons bedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel. Hier hebben we geen  showroom, maar er is een gelegenheid om alle producten op een school te aanschouwen en uit te proberen
In deze school staan al onze producten uitgestald. Na een afspraak kunt u de school bezoeken en alle materialen zelf uitproberen. Wij geven u een uitgebreide uitleg en kunnen u adviseren bij het samenstellen van een pakket passend bij uw doelgroep.

Om de Zedemo materialen op de juiste wijze in te zetten is voldoende kennis erg belangrijk. Vandaar dat wij ook trainingen en workshops voor u kunnen organiseren. U kunt hier via onze 'contact' pagina naar informeren.

In onze werkplaats worden onze materialen gemaakt en opgeslagen. Hier wordt ook hard gewerkt aan innovatie en aanpassingen van de producten zodat deze geschikt zijn voor een brede doelgroep.